Brunstig hingst...

...är hur Thea beteer sig i snön. Stackarn, vi har hållt henne stilla i 2 veckor nu och så kommer all denna fantasktiska snö.... hon är helt galen. Igår utnyttjade vi iaf snön till att ha söklek i. Det är ganska svårt att hitta eftersom godisen flyttar på sig när man kör ner nosen i snön plus att hela nosen blir full med snö.

lyckan är en bajskorv

Thea har såklart varit sjuk sen i torsdags och vi har sprungit med henne hela nätterna. Marie rekommenderade Canikur, jättestora tabletter med alger och sånt i. Thea tycker att dom kanon, hon har ju redan smak på fiskmaten så detta kändes ju igen. Imorse kastade jag ut dom i parken så fick hon träna lite sök.

Idag kom iaf den efterlängtade bajskorven....


hur tänker folk?

Jag kopplade upp hundarna i 2 min utanför affären. Jag hämtade fisk som jag ska koka till Thea och när jag kommer till kassorna så ser jag uj hundarna från panoramafönstret (dom sitter precis utanför). En kvinna står med vad jag tror är en jack russel valp på utsträckt flexikoppel och låter han/hon hälsa på Thea. Jag marscherade ut och ryade att HON Thea är extremt sjuk så jag skulle inte göra så om jag ver du. Oj då säger hon. Men jävla människa vem skulle stått för kostnaderna om Thea ätit upp din lilla tuss???

//Alex

Theas vänster ben



Thea har haltat en tid på vänster fram, vi har hållt foten lindad men låtit henne röra på sig ganska mycket. Idag var vi på höftröntgen och då passade vi på att röntga och kolla framtassen också. Det är INTE bra, den är rätt okej nu men om inte vi följer intruktionerna vi fick kommer det gå illa. Hon ska lindas som om hon vore gipsad och inte springa eller leka, bara gå. Är det inte bra om en månad blir det andra värre följder.

lite bilder



Elmer är gansak misstänktsam till denna form av kärlek men han börjar mjukna...

RSS 2.0